Tom Van Dyck reageert voor het eerst na zijn zware inzinking: “Toen dit ook nog eens gebeurde, ben ik er volledig onderdoor gegaan”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews/Twitter
Zes maanden geleden werd acteur Tom Van Dyck geveld door een burn-out. Gisteren verscheen hij voor het eerst terug op televisie. In ‘Vive le Vélo’ blikte hij terug op de voorbije maanden

Net op het moment dat hij met zijn monoloog ‘Het Beest in U’ de theaterzalen ging veroveren, crashte acteur Tom Van Dyck volledig. Hij moest zijn volledige theatertournee schrappen. Gisteren praatte hij voor het eerst over zijn burn-out.

De acteur gaf toe dat een belangrijke oorzaak van zijn inzinking zijn perfectionisme is. "Ik ben een beetje uit de bocht gevlogen. Het gevolg van een combinatie van te hard te werken, alles alleen willen doen. Een zanger heeft een groep en een coureur heeft een ploeg nodig. Ik wilde het allemaal alleen doen. En veel te veel alleen doen. Ik was bovendien nooit tevreden met wat ik deed.”

Dan heb ik ook nog eens een longontsteking gekregen. Dus ook fysiek ben ik er volledig onderdoor gegaan", bekende Tom tegen Karl Vannieuwkerke.