Jasmijn Van Hoof neemt besluit over Familie: Dit heeft ze beslist
PMN
Jasmijn Van Hoof neemt besluit over Familie: Dit heeft ze beslist
Foto: Medialaan

Eén van de prangende vragen in Familie is hoe het zal aflopen met Stefanie. Zal ze nog gered kunnen worden of wacht Stefke een gruwelijk einde?

Fiddes kende Michael als geen ander. Hij was de bodyguard van 'The King op Pop' die geen moment van zijn zijde week.

Michael Jackson stierf op 25 juni 2009. Dat was net een maand voor hij zou beginnen aan zijn reeks van 50 uitverkochte concerten. De tournee kwam er dus nooit.

SCHULDENBERG
Volgens Fiddes had Michael zeer veel schrik om terug op het podium te staan. "Hij wilde eigenlijk die tournee niet doen", zegt hij. "De enige reden waarom hij die tournee deed is voor zijn kinderen. Hij had een schuldenberg van 450 miljoen dollar en wilde met die optredens de toekomst van zijn kinderen veiligstellen."

SCHRIK
"Michael was doodsbang om weer op het podium", gaat Fiddes verder. "Hij was bang dat ze hem op het podium zouden vermoorden. Hij dacht er zelfs over na om een kogelvrije vest te dragen tijdens zijn concert.”

KINDERMISBRUIK
De gewezen popster zou vandaag 60 jaar geworden zijn. Michael werd ook nog beschuldigd van kindermisbruik. 'Mijn gevoel is dat hij in de gevangenis zou zijn beland voor iets dat hij niet gedaan had. Hij was het grootste doelwit ter wereld. Of hij zou dood gegaan zijn omdat hij de druk niet aankon. Hij zou dood geweest zijn of in de gevangenis zitten, ik zie niet hoe het anders kon lopen. Hij wilde niet dood, hoor, hij zei me altijd dat hij altijd wilde blijven leven. Wat gebeurd is, was een fatale vergissing", besluit Fiddes.

Meer nieuws

Meer nieuws

.