Schot in de zaak bij Mathias Vergels: "Eindelijk"
Schot in de zaak bij Mathias Vergels: "Eindelijk"
Foto: Photonews

De muziekcarrière van Mathias Vergels lijkt eindelijk van start te gaan.

VTM geeft Lauren Versnick een kans. Dat is de 24-jarige dochter van ex-omroepster Lynn Wesenbeeck. Zij duikt op in het nieuwe programma Studio Tarara. Dat speelt zich in 1993 af. Het wordt een ode aan de gouden jaren van VTM.

Lauren Versnick, dochter van VTM-icoon Lynn Wesenbeek en voor­malig gedeputeerde Geert Versnick, speelt Babs, een kleedster met acteerambities. Lauren loopt er ontspannen bij, maar dat was op haar eerste dag wel anders: “Ik dacht dat ik ging flauwvallen”, lacht Lauren in Het Laatste Nieuws.“Gelukkig is iedereen hier ontzettend vriendelijk, ik voel me echt welkom.”

Het is de eerste keer dat Lauren acteert. “Ik ben een camera gewend, maar acteren is wel helemaal nieuw voor me. Ik heb gelukkig wat coaching gekregen van actrice Janne Desmet ( die ook meespeelt in de reeks, nvdr.). We hebben samen teksten doorgenomen. Janne had een heel goede tip: niet zomaar reageren op wat je tegenspeler zegt, maar goed luisteren en echt samen spelen. Dat is de theorie, nu de praktijk.”

“Ik draag kleren die mijn moeder in die tijd ook gedragen zou hebben. De epauletten, de felle kleuren, het opgestoken haar: ik herken dat van de beelden van mijn mama. Al is mijn personage niet zo extravagant.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.