Dokter heeft belangrijk nieuws voor Niels Destadsbader: "Zolang zal je revalidatie duren"

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat niet goed met Niels Destasdbader. Hij heeft een rugblessure en kan voorlopig niet meer optreden.

Niels Destadsbader kampte al langer met rugklachten. Maar na een val van een kruk bij zijn huldiging in Deerlijk is het erger geworden. “Ik ben heel ongelukkig gevallen en heb vier uitsteeksels van m’n ruggenwervel gebroken. Dat is niet leuk en erg pijnlijk", vertelt de zanger bij Radio 2.

“Het positieve is dat het ergste achter de rug is. Nu moet ik mijn verstand gebruiken en rustig zijn en wat uitrusten. Wat niet gemakkelijk is voor mij, ik ben nogal een bezige bij. De dokter voorspelde een revalidatie van zes tot acht weken, maar door mijn leeftijd kan dit sneller gaan."

Niels heeft ook al wat optredens moeten annuleren. Morgen wil hij wel optreden op tv naar aanleiding van de Vlaamse feestdag. Hoe ik morgen uit m’n bed kom, zal bepalen of ik naar Vlaanderen Feest zal komen of niet. Ik heb in mijn hoofd beslist om te gaan, maar ik bekijk het van dag tot dag."

“Ik wil terug fit zijn tegen augustus, dan speel ik ook bijvoorbeeld op Suikerrock. Dan gaan we er samen weer een lap op geven!", besluit Niels.