Verschrikkelijk voor Danny Fabry: "We werden gegijzeld! Mijn vrouw en dochter waren helemaal in paniek"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Zanger Danny Fabry is geschrokken. Hij werd samen met zijn vrouw en dochter gegijzeld door een boer.

Voor zijn nieuwe clip had Danny Fabry (70) een ballonvaart geregeld. Ook zijn vrouw Georgette en dochter Lauren mocht meespelen in zijn nieuwste clip. Het ging allemaal goed, tot de luchtballon moest landen.

De luchtballon landde in een weide in Luxemburg. "De bestuurder van onze luchtballon had een lege weide gevonden, de perfecte plek om te landen. Maar eens aan de grond zagen we een boer komen aanlopen. Ik dacht eerst nog dat hij een praatje wou maken, maar toen hij dichterbij kwam, zag ik dat hij heel boos was", legt Dany Fabry uit in Dag Allemaal.

Gegijzeld
"Die boer was zo agressief... Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Er viel niet met hem te praten. Hij riep nog: ‘Denkt gij soms omdat ge zanger zijt, dat ge alles moogt?’ Ik negeerde z’n opmerking en probeerde een gesprek aan te knopen, maar die man was zo furieus. Ik werd er bang van, eerlijk gezegd. Het is niet tot een handgemeen gekomen, maar ik denk dat als ik één vinger had opgestoken, hij me zou hebben aangevallen."

"Hij wou ons niet laten gaan. 'Jullie blijven hier!’ schreeuwde hij. Wij werden als ’t ware door hem gegijzeld. Georgette en Lauren sloegen in paniek. Vervolgens belde de boer naar de politie om z?n beklag te doen. Die agenten kregen zelf ook de volle lading. Pas na een uur discussiëren werd die man wat rustiger en gaf hij ons een halfuur de tijd om van zijn grond te verdwijnen. Voor die ene keer dat Georgette er eens b? was... Het was echt schrikken. "