Christoff doet iets wat niemand van hem had verwacht: Dit heeft hij gedaan

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christoff heeft iets gedaan wat niemand van hem verwacht. Hij treedt zo wel in de voetsporen van Robbie Williams en Elton John.

Christoff heeft heel wat geld gepompt in een Nederlandse voetbalclub. "En ik ken zelf niets van voetbal", zegt hij in Dag Allemaal. "Ik weet dat de bal rond is, meer niet." Dan is het wel heel verrassend dat uitgerekend hij in de Nederlandse voetbalclub FC Volendam heeft geïnvesteeerd.

Al doet Christoff het vooral om zijn goede vriend Jan Smit te steunen. "Jan en ik vormen mee Klubb3. We zijn 150 dagen per jaar samen en kennen elkaar door en door", legt Christoff uit. "Ik heb hem de voorbije jaren veel bezig gehoord zijn Volendam en alles wat bij het runnen van een voetbalclub komt kijken."
(Lees verder)

Alliantie
"Zo kwam ik op het idee om een alliantie te vormen. Leden van die alliantie investeren in het spelerfonds van FC Volendame en worden daardoor mede-eigenaar van de hele spelersselectie. Als een speler van Volendam dan wordt verkocht, vloeit een deel van het geld terug naar het spelersfonds. Het is dus een investering."

"Volgens Jan is dit een slimme zet. Maar los van de financiële kant kijk ik vooral uit naar de leuke dingen die we als Vlaams-Nederlandse vriendengroep kunnen doen, zoals samen naar optredens gaan of iets gaan eten. De organisatie neem ik met plezier op mij. We zijn al met zo'n 25 leden."