Jasmijn Van Hoof in de wolken na het vernemen van dit goede nieuws over haar collega’s in Familie
PMN
Jasmijn Van Hoof in de wolken na het vernemen van dit goede nieuws over haar collega’s in Familie
Foto: Medialaan

Er lijkt geen twijfel meer over te bestaan dat Bab Buelens en Vincent Banic een koppel vormen. Ze deelden beiden zondag dezelfde foto op hun Instagram.

Herman deed dat in een column in het vaktijdschrift ‘De Journalist’. Volgens de schrijver is hij daardoor zijn column in Het Laatste Nieuws kwijt. “In mijn columns gaf ik vaak een steek onder water of een schop tegen de kloten van één of andere sportfiguur”, aldus Herman in TV-Familie. “En dat zullen ze niet meer grappig gevonden hebben. Waarschijnlijk heeft het voetbalmilieu druk gezet om mij aan de kant te schuiven. Al zal niemand dat willen toegeven.”

Zo was Herman uitgenodigd om samen met Yannick Ferrera aan tafel te zitten voor een analyse, maar na wat Herman gedaan had, weigerde Yannick dit. “Omdat ik zijn vriendin Imke Courtois had beledigd. Tja, ze is de excuustruus van de voetbalwereld en het zou dus kunnen dat ik eens iets seksistisch over haar geschreven heb. Ach ja, er zijn wel meer mensen kwaad op mij”, besluit Herman Brusselmans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.