Er is opmerkelijk nieuws over Emma en Guido in Familie: "En zo geschiedde"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Er zijn vandaag opmerkelijke berichten opgedoken over Familie. Het begon met een foto die Bab Buelens, die de rol van Emma speelt, deelde op haar Instagram.

Bab Buelens (25) deelde een foto met Vincent Banic (31), die Guido speelt in Familie. Onlangs verdween Bab uit Familie. Vincent reageerde door te zeggen dat het bij hem superhard aankwam en dat hij het jammer vond dat het zo moest eindigen tussen Emma en Guido.

Nu lijkt ook wel duidelijk te worden waarom Vincent zo hard Bab mist op de set. Volgens Het Laatste Nieuws lijken de twee immers ook in het echte leven een koppel te vormen. Veel vrienden en kennissen van hen reageren door hen veel geluk samen te wensen.

Er hang dus al langer iets in de lucht. Als ze een koppel zouden zijn, zijn ze dan nog maar net samen of hielden ze hun relatie al die tijd verborgen? Vincent en Bab hebben altijd volgehouden dat ze enkel maar goede vrienden zijn. De twee waren niet bereikbaar voor commentaar. Misschien vat Familie-acteur Maxime De Winne het nog het best samen: "En zo geschiedde".