"Geloof niets van wat Gert Verhulst daar zegt want het is allemaal fake"

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er is een opvallend bericht over Gert Verhulst verschenen. In dat bericht legt hij uit hoe elke Belg snel rijk kan worden.

Het artikel over Gert Verhulst is verschenen op Facebook. "Ik ben succesvol geworden omdat ik snel en zonder aarzeling nieuwe kansen grijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een programma voor het automatisch handelen in cryptovaluta dat Bitcoin Evolution heet. Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik druk iedereen op het hart om snel gebruik van deze kans te maken voordat banken deze mogelijkheid blokkeren”, luidt het.

”Er bestaat geen twijfel dat cryptovaluta de grootste revolutie van deze tijd is en mensen doen zichzelf tekort als ze geen gebruik van deze mogelijkheid maken. Ik heb al boze telefoontjes en bedreigingen van grote financiële bedrijven gekregen omdat ik deze technologie bij mensen onder de aandacht breng. Maar daar heb ik lak aan. Mensen in België beginnen nu de waarheid te ontdekken en het is slechts een kwestie van tijd voordat dit voor steeds meer mensen geldt.”

Maar lezers waarschuwen nu voor dit bericht. Het gaat namelijk over fake nieuws, geschreven door oplichters die Gert zijn naam misbruiken. "Ik heb het gedaan en ik ben 250 euro kwijt", reageert er iemand. Wie dergelijke berichtgeving ziet van Gert Verhulst of een andere bekende Vlaming, kan dit best negeren en zeker niet op klikken of geld storten!