Véronique De Kock ziet het al gebeuren bij haar kinderen: “Mijn grootste nachtmerrie, vreselijk!”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Véronique De Kock sinds 1 juni een getrouwde vrouw. Ze is samen met haar twee kindjes en man Manuel aan een nieuw leven begonnen.

Véronique De Kock heeft twee levendige kinderen. Ze mag die dus niet uit het oog verliezen. “Mijn grootste nachtmerrie is dat ze zouden verdwalen. Vreselijk! Daarom verlies ik ze geen moment uit het oog en blijf ik op een afstand van vijf meter”, vertelt de ex-Miss België in TV-Story. 

“Bovendien fungeer ik ook als hun persoonlijke assistent. Ik smeer hen regelmatig goed in en zorg ervoor dat ze voldoende drinken. Dat doe ik uiteraard met liefde. Ik heb veertien jaar geleden met heel mijn hart gekozen voor kinderen, het is dan ook maar normaal dat ik goed voor hen zorg.  De gezonde zeelucht heeft wel een groot voordeel: ‘s avonds zijn de jongens zo kapot dat ze als een blok in slaap vallen.”

“Omdat Manuel niet mee aan zee was – hij moest werken – was er meteen een gevecht: wie mag bij mama slapen? We hebben dat snel opgelost: elk om de beurt. Iedere nacht had ik dus wel een voet in mijn nek of een knie in mijn rug. Maar dat stoort niet, mijn zonen zijn mijn knuffelberen."