Royaltywatchers maken zich grote zorgen om prins Harry en Meghan Markle: “Het loopt helemaal fout tussen die twee”
PMN
Royaltywatchers maken zich grote zorgen om prins Harry en Meghan Markle: “Het loopt helemaal fout tussen die twee”
Foto: YouTube

Er lijkt een serieus haar in de boter te zijn bij Meghan Markle en prins Harry. Dat blijkt uit beelden die zijn opgedoken.

Eva zegt dat het met maar beter ging sinds ze aan yoga doet. "Voor yoga was ik onzeker, ging ik mezelf constant vergelijken met anderen, luisterde ik niet naar m'n lichaam, leefde ik als een controlefreak en deed ik mezelf constant pijn door negatieve gedachten, niet eten, sporten tot ik niet meer kon", legt Eva uit.

"Yoga bracht mildheid in mijn leven. leerde me dat ik genoeg ben zoals ik ben en dat we geen controle hebben, maar controle ons heeft en we die dus maar beter kunnen lossen. Yoga zorgde voor die connectie tussen buik en hoofd, hart en mind, ik en de wereld. Het is een cadeau. Het heeft me gered van mijn destructieve zelf. Het was een antwoord op een voor mij te harde maatschappij en daar ben ik zo zo dankbaar voor. De mildheid, dat ont-moeten is wat ik nu met @studio.stil wil verspreiden. Een klein zaadje planten, water geven en zien hoe het groeit. yoga is a gift. let's celebrate. "

Meer nieuws

Meer nieuws

.