Damiano stelt zijn vader voor en prijst hem voor zijn straffe prestatie: “Ik ben zo trots op jou”
Damiano stelt zijn vader voor en prijst hem voor zijn straffe prestatie: “Ik ben zo trots op jou”
Foto: Instagram

Damiano heeft op Instagram een boodschap gedeeld voor zijn vader. De man is er met de hulp van Damiano in geslaagd om 25 kilogram af te vallen, en daar is zijn zoon zeer trots op.

Niemand minder dan Koen De Bouw zal meespelen in de nieuwe reeks. Hij krijgt Lucas Van Den Eynde als zijn tegenstander. De reeks kreeg de naam Phil Frisco, een tiendelige fictiereeks rond een succesvol fabrikant van roomijs, zo staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Middenstander Philip Druyts heeft het familiebedrijf helemaal op eigen kracht groot gemaakt, maar moet op een kwade dag vaststellen dat zijn vrouw (Viv Van Dingenen) en oudste zoon (Nico Sturm) achter zijn rug de zaak hebben verpatst aan een Amerikaanse multinational. En omdat een ongeluk nooit ­alleen komt, wordt Druyts - alias Phil Frisco - ook nog eens ontvoerd.

Voor de reeks moet Koen De Bouw ook dialect spreken. “We spreken Kempisch”, zegt Koen De Bouw. “Mijn dialect dus. Heerlijk hoe dat er nog altijd vlot uitrolt en hoe fijn je kunt improviseren in die ­moedertaal.”

Wanneer de reeks wordt uitgezonden op VTM is nog niet geweten. De opnames duren in totaal 90 dagen en zullen pas in september afgerond worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.