Niels Destadsbader lacht met zijn eigen miserie: “Dit zijn mijn nieuwe vrienden”
Niels Destadsbader lacht met zijn eigen miserie: “Dit zijn mijn nieuwe vrienden”
Foto: Photonews

Eerder deze week raakte bekend dat Niels Destadsbader geveld is door rugklachten en op bevel van de dokter moet rusten. Daardoor mist hij de audities van ‘Belgium’s Got Talent’. Hij wordt daarvoor vervangen door Jens Dendoncker.

Yanni dook vorig jaar in december een eerste keer op in de soap. Dat zorgde voor gemengde reacties. “Ik heb het geluk gehad dat Sandrine me goed heeft opgevangen', zegt Yanni in Dag Allemaal. “Toen ze de rol van Veronique overnam van Anne Somers, ging het er pas écht hard aan toe. En vandaag wordt ze op handen gedragen door de kijkers. Nu, ik snap het ergens wel, hoor. 't Is niet meer dan logisch dat mensen steigeren als een acteur uit hun lievelingssoap wordt vervangen.”

De acteur overweegt ook een kleine aanpassing bij zijn personage. Cédric draagt in de soap immers een bril. “Mja, ik draag thuis ook weleens een bril, hoor. Ik ben licht bijziend. Ach, misschien laten we die bril van Cédric binnenkort wel achterwege. Gezien ik iemand van 18 speel, kan het perfect zonder”, besluit Yanni.

Meer nieuws

Meer nieuws

.