Amerikaanse actrice Hilary Duff deelt een foto en wordt vervolgens onmiddellijk beschuldigd van kindermishandeling

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Hilary Duff ligt momenteel zwaar onder vuur. De actrice deelde een foto op Instagram, en sindsdien regent het een stortvloed aan kritische reacties.

Op de foto is ze te zien met haar 8 maanden oude dochtertje. Het lijkt op het eerste zicht een onschuldige foto, maar een klein detail leidt tot veel beroering. Het meisje blijkt namelijk al oorbelletjes te hebben. Veel mensen vinden dat ongepast voor zo’n jong kind, en beschuldigen haar zelfs van kindermishandeling.

“Ik vind het echt niet kunnen dat je een baby onnodig pijn bezorgt. In mijn ogen is het kindermishandeling. De risico’s zijn groot en ook al is je kind gelukkig en goed verzorgd, het rechtvaardigt de pijn niet”, reageert iemand bij de foto.

Iemand anders nam de drastische beslissing om Hilary gewoon niet meer te volgen op Instagram. “Heeft ze je gevraagd om gaatjes in haar oren te maken? Was ze het er mee eens? Had ze een glimlach op haar gezicht terwijl de gaatjes werden geschoten en zei ze dank je wel? Of zat ze daar huilend te gillen? Dit heeft je een unfollow opgeleverd, arme baby”, klonk het.

Dit is de bewuste foto waarop haar dochtertje te zien is met oorbelletjes: