‘Dit zijn de opmerkelijke peter en de meter van baby Archie’
PMN
‘Dit zijn de opmerkelijke peter en de meter van baby Archie’
Foto: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle wacht een speciaal weekend. Aanstaande zaterdag wordt hun baby Archie gedoopt.

Eén van de analistes die we vaak aan tafel zien bij Karl Vannieuwkerke is Imke Courtois. Er zijn trouwens geruchten dat de ex-Red Flame een relatie heeft, of toch minstens zou gehad, hebben met een andere analist die soms rond de tafel zit.

Imke zou verliefd geworden zijn op Yannick Ferrera. Hij is ook nog coach in de Belgische eersteklasse bij Waasland-Beveren. Het was Herman Brusselmans die er als eerste melding van maakte in één van zijn columns.

"Of Imke en Yannick nú nog een koppel zijn, weet ik niet. Maar ze zijn het zeker geweest. Ze heeft het ooit wel eens binnenmonds toegegeven op tv, maar voorts wilden ze er nooit iets over kwijt", zegt een sportjournalist aan TV-Familie.

"De collega's en ik zagen hen héél vaak samen in dezelfde auto arriveren op voetbalwedstrijden. We wisten trouwens dat Imke en Yannick samenwoonden in Landen. Maar het werd altijd ontkend. Omdat die twee heel discreet willen zijn."

"Wees er dus maar zeker van dat ze het níet leuk vinden dat Herman Brusselmans dit nu aan de grote klok hangt. Eigenlijk wel een beetje een gemene streek van hem.'

Meer nieuws

Meer nieuws

.