"Zij is de volgende actrice die Familie moet verlaten"
PMN
"Zij is de volgende actrice die Familie moet verlaten"
Foto: VTM

In de laatste week van augustus weten we hoe het allemaal zal aflopen in de seizoensfinale van Familie. Zeker is wel dat we Marie niet meer gaan terugzien.

Als het wat tegenzit staat Steve met zijn vrouw Vicky en zes pleegkinderen op straat. Hun huurhuis werd onbewoonbaar verklaard en bovendien hebben ze ook ruzie met hun huisbaas.

Huis onbewoonbaar
“Het huis werd door stedenbouw en de burgemeester onbewoonbaar verklaard nadat de huisbaas enkele gebreken niet heeft laten herstellen. Na een procedure bij het Vredegerecht kregen we gelijk, maar de huisbaas zet ons nu uiteindelijk op straat”, legt Steve uit in Het Nieuwsblad.

Nieuwe woning
Een nieuwe woning vinden gaat moeilijk worden want Steve is deels invalide en leeft van een uitkering. Zijn vrouw is onderhoudsmedewerker in een school. “Zelf hebben we geen rijbewijs, waardoor we in Knokke-Heist willen blijven. Onze woning is te klein en we zoeken al twee jaar naar iets nieuws”, gaat Steve verder. 

"Frustrend en uitzichtloos"
“Zonder resultaat, ondanks de inzet van het sociaal verhuurkantoor en nog enkele andere partijen. Onze situatie is frustrerend en uitzichtloos. We voelen ons zo machteloos. Overal waar we informeren naar een woning, vangen we om een of andere reden bot. Het is altijd wel iets.”

Hulp
De huisbaas wilde liever niet reageren. Wie Steve en zijn gezin kan helpen, neemt best contact op met Steve via het nummer (0478-98.36.69) of Stefaan Keirse (Woonwinkel Knokke-Heist).

Meer nieuws

Meer nieuws

.