“Het kan Zita Wauters veel geld opleveren, maar het is in de eerste plaats goed voor haar imago”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Zita Wauters is nog maar 14 jaar, maar nu al een bekende Vlaming. De dochter van Koen Wauters en Valerie Debooser is niet meer uit de media weg te slaan en dat al op haar jonge leeftijd.

Zita heeft voor winkelketen CKS een eigen kledinglijn op de markt gebracht. “Mijn stijl kan je best als nonchalant en stoer omschrijven’, zegt Zita Wauters in TV- Familie. “Soms draag ik wel eens iets romantisch, maar dat combineer ik dan toch gauw met bikerboots. Om het niet te schattig te maken, weet je wel. Dat tikkeltje street style zit ook in mijn collectie voor CKS. Het is een mix van alles wat ik graag zie.”

Styliste Lien Degol is enorm te spreken over de collectie van Zita. “Zita en het team van CKS weten wat er beweegt bij jonge, trendy mensen”, zegt ze. “Het ziet er allemaal fris, cool en ongelofelijk tof uit. Deze spullen gaan veel meisjes van Zita haar leeftijd aanspreken. Ik denk zelfs dat 18 à 20-jarigen ook van deze stijl houden.”

“Ik vind het indrukwekkend wat een meisje van haar leeftijd voor elkaar krijgt. Ik ken Zita niet persoonlijk, maar ik denk wel dat dat haar persoonlijkheid ook in deze collectie zit. Of haar dit veel geld oplevert? Dat hangt van veel factoren af. Ik heb ook kledingcollecties uitgebracht en dat verdiende goed. En Zita doet dit natuurlijk ook niet voor niets."