“Dit wordt de verrassende nieuwe vriendin van Guido in Familie”
PMN
“Dit wordt de verrassende nieuwe vriendin van Guido in Familie”
Foto: Medialaan

De fans van Familie gaan nog tot september moeten wachten voor ze weten hoe het allemaal afloopt in de seizoensfinale. Tot dan kunnen ze kijken naar de webreeks.

Intussen is Maxima weer aan het werk. Ze deed dat met een bezoek aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) in Groningen.

“Vandaag ben ik weer aan het werk gegaan na een moeilijke tijd. Ik ben eigenlijk blij dat ik dit bezoek aan het protonentherapiecentrum in Groningen heb kunnen doen omdat het zoveel betekent voor mensen met kanker”, zei Maxima tijdens haar bezoek.

Troost
De koningin wilde ook wel iets kwijt over de dood van haar zus. “Mijn kleine, lieve, begaafde zusje Inés was ook ziek. Zij kon geen vreugde vinden en ze kon niet genezen. Onze enige troost is dat ze nu eindelijk vrede heeft kunnen vinden.” 

“En ik wil echt mijn hele grote dank uitspreken voor de talloze brieven, berichten en blijken van medeleven. Het heeft ons echt geholpen. En ik wil ook danken voor het respect dat iedereen heeft gehad voor mijn familie in deze hele zware periode. Dank, dank.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.