Astrid Coppens neemt belangrijke beslissing: “Dit gaat ze doen met haar pasgeboren baby”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Astrid Coppens is net bevallen van een dochtertje. De baby luistert naar de naam Billie-Ray.

De voorbije maanden gingen Astrid Coppens en haar man Bram regelmatig babyspullen ophalen bij ex-Miss België Cilou Annys. “De eyecatchers zijn het houten schommelschaap van Max en de indianentent”, zegt Cilou in TV- Familie

“Dat schaap is in het begin uiteraard een puur decoratief stuk. Het is trouwens een pièce unique, met de hand gemaakt. Astrid en Bram hebben verder ook een babyfoon met camera gekozen. Die wordt gecombineerd met een sensormatje van Angelcare dat de ademhaling en hartslag van de baby registreert. Het dient als preventie van wiegendood. En er staat ook een trendy luchtbevochtiger van MyKelys op de lijst, in de vorm van een hertje. Praktisch én heel mooi.”

Cilou weet dat Astrid ook een belangrijk besluit heeft genomen. “Ze hebben veel spulletjes gekozen. Als Astrid en Bram dat allemaal naar Amerika moeten laten transporteren... Maar dat hoeft niet, want het koppel blijft het eerste jaar zeker in België met Billie-Ray. Ze hebben hier hun familie, en die willen ook zoveel mogelijk van de baby genieten."