Damiano verklapt zijn geheim: “Zo heb ik gezorgd dat Stan Van Samang 10 kg vet verloor”

bron: TV Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Damiano Fiore kennen we van ‘Blind Getrouwd’. Onlangs raakte ook bekend dat hij de gezondheidscoach is van Stan Van Samang. Door hem verloor Stan zo’n tien kilo vet na honderd dagen.

Stan Van Samang is eerder toevallig bij Damiano Fiore terechtgekomen. “De zus van Stan en ik geven les op dezelfde school. Zo ben ik in contact gekomen met haar vriend Stijn en Stan. En ja, iedereen weet dat ik gezondheid enorm belangrijk vind. Ik werk al een tijdje als gezondheids- en personal coach. Stan Van Samang had daar interesse in. En we zijn er meteen ingevlogen.”

Maar hoe heeft Damiano dit klaargespeeld bij Stan? “Ik heb hem de raad gegeven om op vooral op gezonde voeding te focussen. Dat is nog belangrijker dan sporten. Maar dat heeft Stan ook moeten doen. Vooral workouts en krachttrainingen.”

“Het is niet zo dat Stan te zwaar stond, hij wilde gewoon wat fitter zijn. Hij wilde meer energie hebben. Want die concerten van hem zijn topsport. Ik zou graag een boek uitbrengen voor mensen die interesse hebben in een gezonde levensstijl. Met oefeningen en recepten en dergelijke. Hoe je de beste versie van jezelf kan worden."