Er is verrassend nieuws over Damiano uit ‘Blind Getrouwd’
Er is verrassend nieuws over Damiano uit ‘Blind Getrouwd’
Foto: Medialaan

Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een bijzondere foto gedeeld op de sociale media. Daarmee heeft hij verklapt dat hij de nieuwe gezondheidscoach is van Stan Van Samang.

Je kan de twee tieners boeken voor al je evenementen en bedrijfsfeesten. Het valt wel op dat je dan aardig in je portefeuille moet tasten.

"We moeten het ijzer smeden als het heet is", laat hun boekingsagent Gilles Gobin weten in TV-Familie. "En ik geloof er sowieso in dat Tascha en Ian allerlei soorten feesten naar een hoger niveau kunnen tillen. Wat die twee kunnen... Da's van een ongezien niveau! Er is zelfs een formule beschikbaar voor discotheken en clubs. We geloven echt dat dit kan werken."

"We bieden Tascha en Ian dus in verschillende formules aan', verduidelijkt Gilles Gobin. `Bij elke formule is sowieso een meet & greet inbegrepen. En de prijzen gaan van 975 tot 1.500 euro. Daarvoor treden Tascha & Ian van 5 tot 15 minuten op. Dit zijn trouwens betaalbare, normale prijzen, hoor."

"We hebben ze vergeleken met de prijzen die andere `Belgium's Got Talent'-talenten vragen. Tascha en Ian vormen dus zeker geen uitzondering. Ik geloof er dan ook in dat we hen vlotjes zullen verkopen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.