Lesley-Ann Poppe geeft een sneer aan haar ex: "Dat had je beter niet gedaan"

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De rechtszaak die Lesley-Ann had aangespannen tegen haar ex omdat hij na hun scheiding met haar naam promotie bleef maken om leerlingen naar school te lokken, is afgerond. Haar ex werd in hoger beroep veroordeeld tot het betalen van een nog hogere schadevergoeding, en zo komt Lesley-Ann als winnaar uit deze oorlog.

Na hun scheiding ging de ex van Lesley-Ann alleen verder met de beautyschool die ze samen hadden opgericht. Lesley-Ann begon helemaal opnieuw en stampte op eigen houtje de schoonheidsacademie uit de grond. Haar ex bleef echter haar naam gebruiken om promotie te maken voor zijn school. Lesley-Ann pikte dit niet en spande een rechtszaak aan tegen hem.

De rechter deed vorig jaar al een uitspraak, maar haar ex was in beroep gegaan omdat hij niet akkoord was met de schadevergoeding die hij moest betalen. “Dat had hij beter niet gedaan”, aldus Lesley-Ann. Mijn ex moest oorspronkelijk 22 000 euro betalen, 13 000 aan mij en 9 000 aan de firma. Met dat laatste ging hij akkoord, maar hij vond dat ikzelf recht had op 0 euro schadevergoeding. De rechter heeft hem nu ongelijk gegeven en heeft het bedrag voor mij opgetrokken tot 31 000 euro. Zo moet hij in totaal nu 40 000 euro betalen. Dat is een bittere pil voor hem natuurlijk”, besluit ze.