DJ waar Jeroen Meus gaat koken erg verrast: "Echt niet verwacht dat dit zou gebeuren"
PMN
DJ waar Jeroen Meus gaat koken erg verrast: "Echt niet verwacht dat dit zou gebeuren"
Foto: Instagram

Jeroen Meus verlaat vanaf vanavond zijn keuken in Leuven. Terwijl daar een nieuwe keuken gebouw wordt voor het nieuwe seizoen, gaat de tv-kok in 'Dagelijkse Zomerkost' gerechten maken bij de mensen thuis.

Het Ashburton College in Nieuw-Zeeland gaat gebukt onder de jongerenbende. De jongens zijn niet ouder dan 10 jaar, maar gedragen zich bijzonder agressief.

Ze spraken een schoolgenoot aan en wilden zijn fiets stelen. Toen de jongen dat weigerde, brak er een serieus gevecht uit. De student kreeg een rake vuistslag te verwerken. 

Er kwamen heel wat omstaanders kijken naar het gevecht, iemand heeft het zelfs gefilmd. Een bezorgde moeder zegt dat het geweld er de voorbije jaren fors is toegenomen. “Leraren kunnen de veiligheid van de leerlingen niet meer garanderen”, zegt ze. “Mijn kind en zijn vriendjes durven zelfs de schoolkantine niet meer bezoeken. Ze zorgen er voor dat ze nooit alleen zijn op school.”

De schooldirecteur ziet toch nog een positief puntje. “Ik zag tijdens dat gevecht toch nog enkele andere studenten die probeerden om de aanvallers te overmeesteren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.