Niels Destadsbader heeft erg verrassende vraag voor Kat Kerkhofs: Dit is haar gevat antwoord
PMN
Niels Destadsbader heeft erg verrassende vraag voor Kat Kerkhofs: Dit is haar gevat antwoord
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs en Dries Mertens verrasten dit weekend iedereen. Ze gaf een dj-set op Rock Werchter.

Glenn uit Waarschoot was naar de Pyreneeën getrokken voor een avontuurlijke vakantie in de bergen. Donderdag rond 11 uur liep het tijdens een wandeling helemaal mis voor hem.

Top van de berg
“Toen hadden hij en zijn collega’s de top van de berg bereikt”, blikt Sanne terug in Het Nieuwsblad. “Ze rustten even uit en begonnen aan de afdaling. Ze liepen in de sneeuw. Niet zo lang nadat ze opnieuw vertrokken waren, heeft Glenn waarschijnlijk zijn voet verkeerd gezet. Hij schoof uit en gleed op zijn rug over een helling.” 

Dertig meter
“Hij kon niet meer stoppen. Hij kwam terecht op een soort schans en viel naar beneden. Dertig meter later kwam hij terug neer. Zijn collega's vertelden me dat ze hem hoorden roepen tijdens zijn val. Daarna werd het stil.... Ze denken dat hij niets heeft gevoeld. Dat hij niet heeft afgezien, vind ik toch een geruststelling.”

Vreselijk telefoontje
En dan kwam er rond 14 uur dat vreselijke telefoontje. “Dat telefoontje zette mijn wereld op zijn kop”, zegt Sanne. “Ik was op mijn werk. Mijn collega's vingen me heel goed op en steunden me. Daarna moest ik een pak telefoontjes doen die ik gehoopt had nooit te moeten doen. Glenns papa, broer, neven, mijn ouders, iedereen reageerde vol ongeloof.”

Abrupt einde
“We waren zo gelukkig en we zaten boordevol plannen. Onze verbouwingen waren zo goed als achter de rug. We hadden opnieuw tijd om te genieten van het leven. Daar komt nu abrupt een einde aan. Het is onwezenlijk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.