Louis Talpe krijgt kritiek: “Veel te mager vriend!”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Louis Talpe speelt de hoofdrol in de nieuwe Iers-Vlaamse wielerfilm ‘The Racer’. Hij vertolkt hierin Dom Chabol, één van de beste knechten uit het peloton. De opnames vinden momenteel plaats in Ierland. Louis gaat tot het uiterste voor zijn rol als wielrenner, en postte een foto van zijn strak lichaam.

“Ik ben nog nooit zo fit geweest. Bedankt Tiffany voor jouw geweldige begeleiding bij mijn dieet voor ‘The Racer’. 85% van mijn gewichtsverlies is het gevolg van de juiste voeding eten en ‘intermittent fasting’. Dat gecombineerd met veel uithoudingssporten heb ik een constant hoog energieniveau en slaap ik goed. Het is hard werken en dit vraagt toewijding, maar ik denk dat het belangrijk is om elkaar er regelmatig aan te herinneren om zorg te dragen voor ons lichaam”, schreef Louis bij de foto.

Velen zijn onder de indruk van zijn strak lichaam, maar er komt toch ook een pak kritiek. Sommigen vinden dat Louis té ver is gegaan en te fel vermagerd is. “Veel te mager vriend!”, reageert iemand. En hij is niet de enige die dat vindt. “Op een andere foto kon je je ribbenkast al tellen, maar nu ben je helemaal vel over been. Een beetje meer mag ook wel hoor”, “smijt er een brood tegen en het is gesneden”, vinden andere volgers.