Louis Talpe krijgt kritiek: “Veel te mager vriend!”
Louis Talpe krijgt kritiek: “Veel te mager vriend!”
Foto: Photonews

Louis Talpe speelt de hoofdrol in de nieuwe Iers-Vlaamse wielerfilm ‘The Racer’. Hij vertolkt hierin Dom Chabol, één van de beste knechten uit het peloton. De opnames vinden momenteel plaats in Ierland. Louis gaat tot het uiterste voor zijn rol als wielrenner, en postte een foto van zijn strak lichaam.

In het Amerikaanse Santa Ana, dat ligt in de staat Californië, gierde er een witte bestelwagen door de straten. Waarom de chauffeur zo hard reed, is nog niet geweten.

Op een bepaald moment rijdt hij zelfs door het rode licht. Net op dat moment steekt ook de 63-jarige Maria Gonzalez de straat over. “Ik had nog tien seconden groen licht”, zegt ze in shock.

Het is dan ook niet min wat ze meemaakte. De witte bestelwagen reed haar gewoon van de weg. “Ik smakte tegen de grond”, gaat Maria verder. Ze bleef achter met gruwelijke verwondingen. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht.

Voortvluchtig
De dokters stelden er een gruwelijke blauwe plekken vast op zowel haar lichaam als haar gezicht. “Ik dank God dat ik nog leef en een tweede kans krijg”, besluit Maria.

De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder van de witte bestelwagen. Ze hopen hem snel te kunnen vinden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.