Wim Soutaer en zijn vrouw namen een forse beslissing: “Dat wil ik nooit meer meemaken”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Wim Soutaers eerste huwelijk is op de klippen gelopen door te weinig qualitytime met zijn gezin. Dat wil hij geen tweede keer meemaken. Daarom hebben hij en zijn vrouw Kim een belangrijke beslissing genomen.

In vergelijking met vroeger, is Wim tegenwoordig bewust veel vaker thuis. “Ik ging te fel op in mijn carrière in die periode. Ik was bijna uitsluitend met mijn muziek bezig, terwijl ik nu alles veel beter plan en tijd vrijmaak voor m’n gezin. Dat voelt zoveel beter. Door die uithuizigheid is mijn relatie met Axelle op de klippen gelopen. Het is een grote valkuil voor veel opkomende artiesten, denk ik. Met Kim is dat anders, als danseres van Swoop, de partyband van Filip D’Haeze, kent zij het onregelmatige showbizzleventje. Mijn vrouw weet dat als ik om tien uur het podium op moet, ik niet om twaalf uur naast haar in bed kan liggen.”

Ook zijn vrouw heeft beslist meer tijd vrij te maken voor hun gezin. “Kim heeft nu onlangs wel de moeilijke beslissing genomen om te stoppen bij Swoop. Ze zag Lilou en mij nog amper. Nu kan ze veel meer genieten van ons gezin. Ze mist het dansen enorm. Maar weet je, ’t is beter zo. Mijn eerste huwelijk is op de klippen gelopen door te weinig qualitytime als gezin, dat wil ik absoluut geen tweede keer meemaken.”