David Beckham krijgt bakken kritiek voor wat hij met zijn kinderen doet: dit is zijn reactie

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
David Beckham heeft de gewoonte om zijn kinderen op de mond te kussen, iets wat hem op de sociale media al heel veel kritiek heeft opgeleverd. Toen David op Instagram een foto deelde waarop hij zijn dochter op de mond kuste, vonden veel mensen dat ‘vies’ en ‘ongepast’. David Beckham trekt zich van deze kritiek duidelijk niets aan, want deze week kuste hij zijn dochtertje Harper alweer op de mond.

David trok met zijn dochter naar Frankrijk voor het FIFA wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen. Ze zagen hoe het team van hun thuisland Engeland won tegen Noorwegen. Beckhams moeder, die zopas 70 jaar is geworden, was er ook bij.

Voor het begin van de match gaf David zijn dochter een kus op de mond. De kritiek die hij daarover in het verleden kreeg, deert hem duidelijk niets. “Ik kus al mijn kinderen op de mond”, zei Beckham in 2017. “Behalve mijn zoon Brooklyn, die is achttien en zou het wat vreemd vinden. Maar ik toon altijd veel affectie, zo ben ik opgevoed, en mijn vrouw Victoria trouwens ook.”