Straffe stunt van Dimitri Vegas: dankzij hem zal deze Amerikaanse wereldster Tomorrowland bezoeken
Straffe stunt van Dimitri Vegas: dankzij hem zal deze Amerikaanse wereldster Tomorrowland bezoeken
Foto: Photonews

Dimitri Vegas is een persoonlijke vriend van wereldster Paris Hilton. Hij heeft ervoor gezorgd dat Paris Hilton binnenkort naar het festival Tomorrowland komt.

Het nummer staat ook op het nieuwe album van Sylvie. Niet met dancenummers, zoals we gewoon van haar zijn met Sylver. De zangeres koos voor naar eigen zeggen “soulvolle muziek”.

‘Baby Bird’, zoals het album heet, is een erg persoonlijk album geworden voor Sylvie. Ze schreef alle ellende uit het verleden van zich af. Dat zegt ze in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb vooral veel miserie van me afgeschreven. Het pesten op school, mijn geloof in de verkeerde mensen, mijn zaak die failliet ging, stukgelopen relaties,... Ik wéét wat het is om shit mee te maken", vertelt ze. 

"Iedereen heeft wel eens een moeilijke periode in zijn of haar leven, dat weet ik. Maar ik heb dat extremer meegemaakt dan anderen. Ik ben in mijn carrière vaak het slachtoffer geworden van jaloerse mensen. Zij gingen achter mijn rug leugens verspreiden in de media, zonder dat ze echt wisten hoe de vork in de steel zat. Daar heb ik het lang moeilijk mee gehad."

Meer nieuws

Meer nieuws

.