Gert Verhulst krijgt een ereteken van de Vlaamse regering
Gert Verhulst krijgt een ereteken van de Vlaamse regering
Foto: Photonews

Op 11 juli krijgen Studio 100-bazen Hans Bourlon en Gert Verhulst samen een ereteken van de Vlaamse Gemeenschap. Dat heeft de ontslagnemende Vlaamse regering vandaag bekend gemaakt.

Eurydice Dixon stuurde iets na middernacht nog een bericht naar een vriend. "Ik ben bijna veilig thuis. En jij?”.  De vrouw had even daarvoor afscheid van de man genomen aan het station Flinders Street.

Vijf kilometer
Van het station tot bij haar thuis is een route van een kleine vijf kilometer die ze al honderd keer gedaan heeft. Het bericht stuurde ze vanuit het stadspark, enkele honderden meters van haar huis, aldus Het Laatste Nieuws.

Gelukkig
“Ze was gelukkig en tevreden. Ze omhelsde me, gaf me een kus en zei dat ze naar huis ging wandelen. Ze voelde zich geweldig omdat haar optreden zo goed gegaan was”, zegt Toby Magnusson, de vriend naar wie ze de sms stuurde.

Voetbalveld
Het lichaam van Dixon werd diezelfde nacht rond 2.40 uur gevonden op een voetbalveld. De moordenaar had het lichaam daar gedumpt. Op camerabeelden blijkt dat ze gevolgd werd door een man. Dezelfde dag gaf de man, de 19-jarige Jaymes Todd, zich aan bij het politiebureau van Broadmeadows nadat hij de beelden gezien had.

Cel
Volgens zijn advocaat heeft de jongen autisme en is hij sociaal gehandicapt. De dader blijft zeker nog tot oktober in de cel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.