Deze zanger is razend ambitieus: “Ik wil naar het Eurovisiesongfestival én winnen!”
Deze zanger is razend ambitieus: “Ik wil naar het Eurovisiesongfestival én winnen!”
Foto: Photonews

Het Eurovisiesongfestival was nu twee jaar op rij geen groot succes voor ons land. Zowel Sennek vorig jaar als Eliot dit jaar slaagden er niet in zich te plaatsen voor de finale van de liedjeswedstrijd.

De meisjes zijn het slachtoffer geworden van een exhibitionist die zich verplaatst op een zwarte koersfiets. De man wordt rond de 50 jaar geschat. 

Koersfiets
Hij sloeg een eerste keer toe in Diependaal in Herentals. “Mijn dochter Jasmien (11) nam er deel aan de speelpleinwerking", vertelt Anja Van den Brande in Het Laatste Nieuws. "Ze was samen met vriendinnetjes (7 en 8 jaar, red.) aan het spelen toen er een man langs kwam gereden op een koersfiets. Even later keerde hij terug, en haalde hij zijn edele delen boven en legde die in zijn hand voor de neus van de kinderen."

Geschrokken
Al gillend liep Jasmien naar haar zus, met de twee vriendinnetjes bij haar. “De exhibitionist is daarop op zijn fiets gesprongen en weg gereden", aldus nog Anja Van den Brande. "Met verscheidene mensen hebben we nog een zoekactie georganiseerd, maar we hebben die viezerik niet meer gevonden. Mijn dochter was enorm onder de indruk. Ze heeft woensdagnacht niet kunnen slapen, en hebben haar donderdag een halve dag moeten thuis houden van school."

Nieuwe slachtoffers
De exhibitionist reed daarna weg om in Oevel, bij Westerlo, twee nieuwe slachtoffertjes te maken. Tussen 16 uur en 17 uur stopte hij aan een paadje. "Het paadje loopt tot aan de kerk in Oevel. Mijn dochters Kiana (11) en Kira (9) wandelen er vaak om naar het parkje te gaan. Plots kwam er een fietser uit de tegenovergestelde richting. Hij vertraagde en zei "hoi". Daarna stapte hij van zijn fiets, deed zijn broek open en begon zich te masturberen. Mijn dochters waren in paniek en zijn direct weg gelopen", getuigt Jessica Lando.

Meer nieuws

Meer nieuws

.