Victor uit ‘Blind Getrouwd’ kan niet geloven wat hem overkomt: “We gaan in stijgende lijn”
Victor uit ‘Blind Getrouwd’ kan niet geloven wat hem overkomt: “We gaan in stijgende lijn”
Foto: VTM

Victor uit ‘Blind Getrouwd’ is de helft van het dj-duo Studio Vibe. In ‘Blind Getrouwd’ liet Victor tijdens zijn trouwfeest ‘Arendonk’ door de boxen schallen. Het nummer stond daarna een tijdje in de Belgische lijst van de vijftig meest gedeelde nummers op Spotify.

Regisseur Dominique Deruddere lanceerde de trailer over de documentaire. Daarin zie je heel wat zwart-witfilmpjes. “Maar dat is niet wat het lijkt", merkt hij op in Het Nieuwsblad.

"In de trailer zie je een jongetje langs een muur huppelen. Dat is niet Will Tura. Ik gebruik algemene beelden in de film. Dit is wel het verhaal van Will, maar ik kies voor de vorm van een docu-speelfilm waarin meteen ook een tijdsbeeld wordt opgetrokken. De film gaat dus evengoed over elke Vlaming die in de tijd van Will opgroeide.”

Je hoort ook niet de stem van Will Tura. Het is Jan Decleir (72) die alles inspreekt. "Jan vertelt de hele film lang het verhaal van Will Tura vanuit de ik-positie. Alsof hij zelf de zanger is”, zegt Deruddere. Daar heeft de cineast van Iedereen Beroemd en Flying Home twee redenen voor. “Will Tura is een goede zanger, maar geen al te beste verteller. Bovendien is Jan een even groot icoon als Will, dus dat klopt wel.”

BEKIJK HIER DE TRAILER
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.