VTM

Victor uit ‘Blind Getrouwd’ kan niet geloven wat hem overkomt: “We gaan in stijgende lijn”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Victor uit ‘Blind Getrouwd’ is de helft van het dj-duo Studio Vibe. In ‘Blind Getrouwd’ liet Victor tijdens zijn trouwfeest ‘Arendonk’ door de boxen schallen. Het nummer stond daarna een tijdje in de Belgische lijst van de vijftig meest gedeelde nummers op Spotify.

Sinds zijn deelname aan ‘Blind Getrouwd’ gaat het hard voor Studio Vibe. “We wilden al langer wat verder gaan met Studio Vibe. Maar we hadden een duwtje in de rug nodig”, vertelt het duo in Het Nieuwsblad. Nu krijgt het dj-duo veel aanvragen binnen om te komen spelen op festivals. “Het grootste deel blijft Kempen-gericht, maar er zijn ook meer en meer uitschieters. Zo draaiden we op MNM Marathonradio en kwamen er al aanvragen uit het Leuvense en het Brugse.”

“We gaan in stijgende lijn”, vertelt Victor. “Ons nieuwe nummer heet De Kempen is van os, dus misschien volgt na Arendonk en de Kempen wel heel België?”

“Iedereen kan ons boeken, maar niet voor een volledige avond”, zegt Benjey, de andere helft van Studio Vibe. “We hebben niet genoeg muziek om een heel trouwfeest op te vullen, bijvoorbeeld. Maar als de bruid eens een uur goe hard wil gaan, komen we graag af.”

Deze zaterdag speelt het duo alvast op het Sunrise Festival in de Lilse Bergen. Ze delen de affiche met namen als Lil Kleine en Jebroer.