Koningin Mathilde reageert kordaat op vraag over Elisabeth: “Dat is absoluut niet aan de orde”
Koningin Mathilde reageert kordaat op vraag over Elisabeth: “Dat is absoluut niet aan de orde”
Foto: Photonews

Het was groot nieuws: kroonprinses Elisabeth vertrok samen met onze koningin mee op missie naar Kenia. Mathilde heeft nu duidelijkheid geschept waarom ze besloot om haar dochter mee te nemen op deze missie.

In Dag Allemaal reageert Muriël ook voor het eerst op een veel besproken scène, de babywissel. Veel fans vonden dat onrealistisch. En de actrice deelt die mening.

“Als actrice heb ik daar vragen bij gesteld, maar de scenaristen bedenken de lijnen en als actrice moet je die gewoon spelen. Punt uit. Ik heb me daar snel bij neergelegd.” 

"Geen gewetenloze vrouw"
“Ik vond dat ik het ook wel kon verantwoorden naar mijn personage toe. Mayra heeft in het verleden wel vaker vreemde keuzes gemaakt of alle zin voor realiteit verloren. Maar ze is geen gewetenloze vrouw.”

Muriël verdwijnt ook uit de soap. “Of Mayra sterft in de seizoensfinale? Het is logisch dat men dit denkt, maar ik zou toch aanraden om te blijven kijken. Ik vond het wel vervelend dat mijn vertrek te vroeg bekend raakte, want ik had mijn familie en vrienden nog niet ingelicht. Hoe het ook zij, ik blik met veel dankbaarheid terug op die zeven jaar bij `Thuis'. Ik heb veel geleerd en aan zelfvertrouwen gewonnen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.