Lien Van de Kelder is iets opgevallen tijdens de opnames van seizoensfinale: “Zo braaf”
PMN
Lien Van de Kelder is iets opgevallen tijdens de opnames van seizoensfinale: “Zo braaf”
Foto: Instagram

Vrijdag staat de seizoensfinale van Familie op het programma. ‘We’re going out with a bang’, zei Kürt Rogiers eerder al.

Zowel Qmusic als Joe krijgen een gloednieuwe, hoogtechnologische radiostudio’s. De nieuwe radiostudio’s komen aan de inkom van het MEDIALAAN-gebouw in Vilvoorde waardoor ze voor bezoekers direct zichtbaar zijn. De werken starten in september 2018. De verhuis van de radiostudio’s en redactie, van de tweede verdieping naar het gelijkvloers, staat gepland in maart 2019. Het gaat om een investering van 3,1 miljoen euro.

“Onze huidige studio’s zijn ondertussen meer dan 10 jaar in gebruik. Hoog tijd om te vernieuwen. We bouwen daarom nieuwe state of the art-studio’s voor onze twee radiomerken die je als bezoeker van MEDIALAAN direct zal zien en horen”, licht directeur radio An Caers toe.

"Met de nieuwe studio’s die audio en video combineren, zijn we helemaal klaar voor innovaties van de toekomst en kunnen we ook meer dan ooit digitale initiatieven nemen.”

De nieuwe radiostudio’s zullen 1200 m² in beslag nemen en een 100-tal mensen zullen er elke dag werken. Naast het vernieuwen van alle infrastructuur in de radiostudio’s, komt er ook een nieuwe studio voor optredens van artiesten. In alle radiostudio’s komen ook meer camera’s en er wordt een aparte videoproductieruimte voorzien.

Qmusic en Joe bereiken elke dag 1,13 miljoen luisteraars.

Meer nieuws

Meer nieuws

.