Meghan krijgt schokkende berichten over prins Harry te horen en grijpt fors in: “Doe dat nog eens en ik ben meteen weg”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Voor prins Harry een relatie begon met Meghan Markle, had hij iets met Sarah Ann Macklin. Het Britse model wees hem echter af en de rest is geschiedenis.

Maar diezelfde Sarah Ann Macklin zorgt nog altijd voor wat spanningen tussen Harry en Meghan. Het nieuwe boek ‘Harry: Conversations with the Prince’ onthult dat Harry eigenlijk met Sarah Ann wilde trouwen. Hij sprak zelfs nog met haar af toen hij al samen was met Meghan.

“Sarah Ann had best wel gevoelens voor de prins”, citeert TV- Familie de schrijfster. “Maar ze twijfelde heel erg. Om te beginnen kende ze zijn reputatie als rokkenjager en vreesde ze dat zij gewoon de zoveelste verovering in de rij zou zijn. Anderzijds was ze bang voor het wespennest dat de koninklijke familie is.”
(Lees verder onder de foto)

Belofte
Dus liet ze weten dat ze geen relatie meer wilde met Harry. Hij was daar kapot van. Hij concentreerde zich dan maar terug op Meghan, die dus eigenlijk zijn tweede keus is. Maar Meghan kwam dit uiteindelijk ook te weten. Het maakte haar boos en jaloers. Ze was ook teleurgesteld in Harry. 

Meghan is in ieder geval op haar hoede. Harry heeft moeten beloven dat hij nooit nog contact zoekt met Sarah Ann, als hij dat wel doet verlaat Meghan hem meteen. Meghan laat ook altijd de gastenlijst checken als ergens naartoe gaat met haar man. Als de naam van Sarah Ann erop staat, eist Meghan dat die onmiddellijk geschrapt wordt. Zo niet, komen zij en Harry gewoon niet langs.