Kürt Rogiers heeft duidelijke boodschap: “Daar gaat hij spijt van krijgen”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Kürt Rogiers heeft een duidelijke boodschap voor Randall, de vriend van actrice Daphne Paelinck. Daphne bevalt binnenkort van hun eerste kindje.

Daphne Paelinck kennen we uit ‘De Elfenheuvel’ en als Christine in ‘Thuis’. Ze bevalt binnenkort van haar eerste kindje. Haar partner Randall Van Duytekom, die ook acteur is, vindt het niet zo belangrijk om bij haar bevalling aanwezig te zijn. “Als hij op dat moment een voorstelling zou hebben, wil hij die gewoon spelen. Hij vindt dat hij het echt niet kan maken om zijn collega’s in de steek te laten”, vertelt Daphne.

Kürt Rogiers begrijpt dit niet, en heeft een boodschap voor Randall: “Zeg tegen hem, met mijn groeten, dat hij dat niet mag doen. Hij weet niet wat hij gaat missen, hij gaat er spijt van krijgen. En hij gaat ooit tegen zijn dochter moeten vertellen dat hij er niet bij was omdat hij een voorstelling moest spelen. Anders moet je tegen hem zeggen dat ik hem zal vervangen in de bevallingskamer. Wedden dat hij er zal zijn? Serieus, dat waren echt de twee mooiste momenten van mijn leven.”