Viktor Verhulst trekt verrassende conclusie over ‘Love Island’: “Ik snap de mensen”

bron: Photonews/Vier
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Viktor Verhulst beleeft zijn debuut als presentator bij ‘Love Island’. Een easy job, zo lijkt het, want hij komt nauwelijks in beeld.


In de 26 afleveringen die we ver zijn, kwam Viktor Verhulst zes keer in beeld. Dat hij zo weinig in beeld komt, daar is ook een reden voor. “Hij en Holly Mae Brood zijn er als host altijd op de sleutelmomenten, minstens één keer per week. Het is niet de bedoeling dat ze elke dag in de villa rondhangen, het is belangrijk dat de ‘islanders’ niet uit hun bubbel gehaald worden”, legt men uit bij Vier in Het Nieuwsblad.

Viktor Verhulst kreeg de voorbije weken heel wat smalende reacties. Al ligt hij daar niet wakker van. “Ik snap dat de mensen het een beetje in het ­belachelijke trekken, maar ik relativeer het zelf, onder meer op sociale media. Ik heb zelf een foto van mezelf met Holly Mae gepost met daarbij 'vakantie 2019'. (lacht) Maar het is niet omdat de mensen me vijf minuten per week in beeld zien, dat ik maar vijf minuten per week werk.” 
(Lees verder onder de foto)

"Heel interessant"
“Ik woon achter de schermen de vergaderingen bij omdat ik een goede visie op het programma heb. Ik ben 24, ik heb het profiel van de kijker van Love island. Ik kijk hier ook naar wat andere mensen doen. Hier werkt een gigantische ploeg aan een moordend tempo, vaak zijn de afleveringen pas op het laatste moment gemonteerd, ik vind dat heel interessant.” 

“Ik maak ook filmpjes voor mijn vlog ( zijn videodagboek dat bij Telenet te zien is, nvdr.). Maar nogmaals: ik ga niet doen alsof ik hier de zwaarste job heb. Mijn vader is op bezoek geweest, samen met James Cooke. En mijn goede vriend Kobe Ilsen heb ik ook een paar dagen gezien. We hebben ons geamuseerd, maar we hebben het ­rustig gehouden. Las Palmas is geen Londen of Ibiza, hè?"