Zanger Wim Soutaer overweegt drastisch besluit te nemen: “Maar er is nog die bloedklonter”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wim Soutaer staat deze zomer maar liefst 60 keer op het podium. Hij gaat dus weten wat te doen.

Onlangs kwam er het nieuws dat Roel Vanderstukken zich heeft laten steriliseren. Het is ook iets waar Wim Soutaer over nadenkt. “Kim en ik hebben het er al enkele maanden over. Zij wilde het eigenlijk laten doen, maar bij een vrouw is dat toch een complexe ingreep. Terwijl het bij een man een koud kunstje is. Normaal gezien toch... Maar bij mij ligt dat net iets anders”, vertelt Wim in Dag Allemaal.

“Dat is zo omdat ik bloedverdunners neem. Het gevolg van een hersenklonter. Op een dag in 2007 werd ik plots duizelig en ging ik onderuit. Kort daarvoor was ik hard ten val gekomen tijdens ‘Dancing On Ice’, en wat later nog eens op snowboardvakantie. Zo liep ik een scheurtje op in een bloedvat en ontstond er een klonter.” 

“Die veroorzaakte dan een blokkade in mijn kleine hersenen achteraan, waardoor die een tijdje te weinig zuurstof kregen. Sindsdien moet ik dus bloedverdunners nemen. Maar die zouden ervoor kunnen zorgen dat ik in de problemen kom als ik een kleine inwendige bloeding zou oplopen Kim en ik zijn er nog altijd niet uit wat we nu gaan doen.”