BREAKING NEWS -Tanja Dexters en haar vriend zijn opgepakt door de politie

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Problemen voor de vriend van Tanja Dexters. De politie is vanmorgen binnengevallen in zijn garage.

De politie is vanmorgen binnengevallen in de garage van Michäel Peeters, de vriend van Tanja Dexters. In zijn garage op de Herenthoutseweg in Herentals verkoopt hij Jaguar, Land Rover en Kia. De politie zette de garage af met een lint. Ook in zijn privéwoning zou de politie binnengevallen zijn.

De politie is op zoek naar verdovende middelen. “De lokale politie Neteland heeft vanochtend in het kader van een gerechtelijk onderzoek naar verdovende middelen verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Vijf mensen zijn van hun vrijheid beroofd en worden op dit moment verhoord”, laat het parket weten aan Het Laatste Nieuws.

Bij die vijf mensen zijn ook Tanja Dexters en haar vriend. “De onderzoeksrechter leidt het onderzoek van de lokale politie Neteland. Dat resulteerde vandaag in zeven huiszoekingen in de regio. Onder meer bij filiaalhouders van Kia, Daf en Jaguar. De actie werd uitgevoerd door een veertigtal politiemensen en daarbij zijn vijf drughonden ingezet. Drie auto’s zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Na de verhoren zal de onderzoeksrechter beslissen of er mensen worden voorgeleid.”