Dochter van ‘Nonkel Jef’ is woest op hem: dit is er aan de hand

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Ivo Pauwels, beter bekend als ‘nonkel Jef’, blijkt al twee jaar in het grootste geheim getrouwd te zijn met de 22 jaar jongere Diana. Hij zweeg tegen iedereen als een graf, zelfs tegen zijn eigen familie.

Ivo en Diana trouwden in 2017, en deden dat helemaal alleen. "Ik wou daar geen ruchtbaarheid aan geven en ik ben erin geslaagd om te huwen in een volledig lege trouwzaal", vertelt Ivo in Dag Allemaal. "Dit is al mijn vierde huwelijk, al die toeters en bellen hoeven voor mij niet meer."

Van een huwelijksreis was ook geen sprake. "Na de plechtigheid zijn we een dagje in Antwerpen gaan rondlopen en hebben we in het Hilton-hotel overnacht."

Ivo zweeg twee jaar lang als een graf over zijn huwelijk. Hij praatte één keer zijn mond voorbij, tegen zijn schoonzoon. 

"Mijn dochter neemt het mij nu heel erg kwalijk dat ik haar niks verteld heb. Ik had niet verwacht dat zij daar zo boos om zou zijn, en ik begrijp die boosheid ook niet. Op dit moment is onze relatie erg bekoeld, maar dat waait wel weer over."