Dennis Black Magic doet oproep aan knappe Yasmine uit ‘Ex on The Beach’: “Ik geef je er 50.000 euro voor”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dennis Black Magic heeft grootse plannen. De pornokoning van Vlaanderen wil een sekstape maken.

Dennis Black Magic heeft het niet met programma’s als ‘Love Island’ en ‘ Temptation Island’. “In plaats van gratis en voor niets u te laten neuken in een slechtbekeken tv-programma waar onze jeugd spijtig genoeg ook naar kijkt - voor uw 15 minuten fame, want langer is het niet daar jullie toch geen echte bv’s zullen worden - kan je beter in de voetsporen treden van wereldberoemde realitysterren zoals Pamela Anderson, Paris Hilton en Kim Kardashian én een sextape maken. Ik bied alvast 50.000 euro én eeuwige roem”, zegt Dennis Black Magic aan Showbizzsite vanuit de gevangenis.

Hij richt zich ook tot de kandidaten van die programma’s.  “Weet je wat? Ik geef jou 50.000 euro voor een sekstape en je krijgt er meteen eeuwige roem bij. Daar zit ik nu al een paar weken mee in mijn hoofd, nu mag de buitenwereld het ook weten.”. 

“Mijn voorkeur gaat uit naar Yasmine uit Hasselt en naar de knappe Harrie , beiden uit Ex On The Beach. Als je alles op een heel mooie manier kan brengen, dan is iedereen happy en hebben we weer stof om te praten."