'Thuis'-acteur Christophe Haddad neemt drastische beslissing: "Want ik ben op"

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Vanavond vindt de langverwachte seizoensfinale van ‘Thuis’ plaats. Voor acteur Christophe Haddad, die in de serie het personage Bob speelt, was het een heftig seizoen.

Volgens Christophe is het soapgenre echt niet te onderschatten. “Het is zelfs niet voor iedereen weggelegd. Het klinkt misschien arrogant, maar sommige mensen kunnen ons tempo niet aan. Veel teksten, snel presteren... Mislukken is geen optie als je een volledige aflevering per dag opneemt. Vroeger konden we niet in de twee studio’s tegelijk filmen, nu wel. We draaien zo’n zestien scènes per dag, per platform. Dat is heftig.”

Meespelen in ‘Thuis’ heeft best wel wat impact op zijn privéleven. “Dat vraagt aandacht. Ik zeg niet dat de set mijn leven is, maar je ziet de collega’s soms vaker dan je partner thuis. Als ik weet dat ik een dag vrij heb, reserveer ik die ook meteen om privé iets te doen. Als ik eerst thuis ben, begin ik aan het avondeten. Of doe ik de was en de plas.”

Christophe kijkt uit naar vakantie, want hij is er erg aan toe. “Je voelt echt dat het de laatste loodjes zijn. Ik ben op. We liggen vier weken stil, en dan gaat de gsm ook uit. Ik neem ook bewust geen ander werk aan, want ik ken mezelf. Ik zie overal een opportuniteit in, maar je lichaam moet soms voorrang krijgen.”