‘Thuis’-actrice Tina Maerevoet maakte zich bijzonder kwaad dit weekend: “Die hufter heeft ‘chance’ gehad”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT
Tina Maerevoet heeft dit weekend een vreselijke ‘ontmoeting’ gehad. Ze deelde haar verhaal op Facebook.

“Gisteren stond er voor mij in de winkel een 'heftig type'. Zo'n inhoudsloze maar wel opgepompte kleerkast met de gruwelijkste tattoo's die een tattoo- 'artiest' kan zetten. Maar hey, geen vooroordelen. Hij wou op één of andere 'speciale' manier betalen, maar de uitbater van de winkel had geen idee wat de kleerkast bedoelde. Waarop de kleerkast zei: 'Daarom zijt gij geen bankdirecteur geworden maar staat gij hier maar achter de kassa hé, ha ha ha.' Ik moet zeggen dat ik niet echt in een deuk lag. De uitbater evenmin.”

“Na veel vijven en zessen verliet de man de winkel. Jammer genoeg bleef hij buiten aan de deur staan lullen tegen mijn lief. 'Hedde gij vuur?' Mijn lief: 'Nee, ik ben gezond, ik rook niet.' Als u denkt dat het al begonnen is, mis. Het begint nu pas. De man antwoordde: 'Gezond, gezond, ik zén gezond, ik breek elke dag asbest af...en ziedis...' Mijn lief: 'Ik zou dat niet te luid verkondigen want mijn vriendin haar vader is gestorven door asbest. Waarop hij: 'Ochaaaaareme zenne...'”

 

“Mijn lief wil hem nog iets bijleren over 'incubatietijd' e.d. maar heeft al snel door dat dat bijzondere verloren moeite zou zijn. Ik kom uit de winkel, heb heel dit gesprek gemist, en zeg: 'Hey, wat een paljas was dat!' Mijn lief: 'Dan weet je nog niet alles, je had erop geklopt!' Hij vertelt mij bovenstaand verhaal.”

Tina sluit haar verhaal af:

“We zijn zondag 23 juni. Mijn papa zou vandaag 67 jaar geworden zijn. Ik probeer altijd het goede in mensen te zien en ben geen agressief type. Maar die hufter heeft 'chance' gehad. Als jullie in de toekomst dergelijke inhoudsloze kleerkasten tegenkomen, die opscheppen over asbest, geef ze gerust een onvergetelijke opvoedende tik van mij.”