Niels Destadsbader beleefde zaterdag de verrassing van zijn leven
Niels Destadsbader beleefde zaterdag de verrassing van zijn leven
Foto: Medialaan

Zaterdag werd Niels Destadsbader met een smoes naar de Soeur Sourire gelokt, zijn stamcafé in Deerlijk. Daar stond hem een fijne verrassing te wachten.

Guy zou actief zijn geweest op duistere chatrooms. Hij zou ook naaktfoto’s van zijn vijfjarige plusdochter genomen hebben en die verspreid hebben.

De verdediging van Guy vroeg in maart nog om een extra onderzoek. Wat dat onderzoek precies inhoudt, werd niet bekendgemaakt. Experts lieten een tijdje geleden in Dag Allemaal al weten dat er nog maar weinig hoop is voor de acteur. Het onderzoek zou niets bruikbaars in zijn voordeel hebben opgeleverd.

“Eind deze maand zal de raadkamer z'n oordeel daarover vellen', zegt advocaat Kris Luyckx, die voor Child Focus optreedt. “En dan zullen we eindelijk naar een zitting voor de correctionele rechtbank gaan. Het zomerreces van de rechtbank komt er nog tussen, maar ik ga ervan uit dat Guy nog voor het einde van 't jaar voor de rechter staat.”

Als het allemaal tegenzit voor Guy, vliegt hij effectief naar de gevangenis. Zijn straf kan dan variëren van 6 maanden tot zelfs 15 jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.