Ibe Wuyts moet iets opbiechten over Koen Wauters: "Was eigenlijk niet de bedoeling"
PMN
Ibe Wuyts moet iets opbiechten over Koen Wauters: "Was eigenlijk niet de bedoeling"
Foto: VTM

Ibe Wuyts is de winnaar van 'The Voice van Vlaanderen' geworden. Hij haalde het van Wannes Lacroix.

Jurylid Sergio Herman was onder de indruk van Kürt als gastheer. “Ik had al wat ervaring: een paar jaar geleden heb ik met Sven Ornelis ook al eens een restaurant opengehouden,voor onze ochtendshow op Qmusic. Het verschil was wel dat we toen heel goed ondersteund werden, terwijl Roel en ik alles zélf in goede banen moesten leiden”, reageert Kürt in Dag Allemaal.

Kürt deed ook een ontdekking over zichzelf. “Zo heb ik ontdekt dat ik onder stress soms een kort lontje heb. Blijkbaar staan er limieten op m'n geduld. Ik reageerde af en toe heel bitsig. Niet tegenover de klanten, maar wel naar de cameraploeg toe. Zeker als ze een shot wilden overdoen, waardoor het eten koud werd. Of als ze onbewust in de weg stonden. Dan schrik je toch wel even van jezelf.”

“Ik ben ook heel blij dat de opnamen afgelopen zijn, want we zijn doodmoe', vertelt Kürt. "Eigenlijk hebben we dit programma zwaar onderschat... Roel en ik streven altijd allebei naar perfectie en dat heeft ons in deze wedstrijd behoorlijk veel energie gekost.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.