Programma van Philippe Geubels afgemaakt: “Niet normaal hoe die doen, om medelijden mee te krijgen”
PMN
Programma van Philippe Geubels afgemaakt: “Niet normaal hoe die doen, om medelijden mee te krijgen”
Foto: Photonews

Philippe Geubels haalde aardige kijkcijfers met ‘Is er een dokter in de zaal. Al is niet iedereen even enthousiast over het programma.

Bo heeft intussen ook al drie zware ingrepen achter de rug. "Alle beenderen in mijn gezicht zijn bijgeschaafd', vertelt ze in Dag Allemaal. "Mijn kaaklijn is minder hoekig gemaakt en mijn kin is verkleind. Mijn voorhoofd is nu minder prominent en mijn jukbeenderen zijn meer uitgesproken. Mijn neus is ook wat fijner gemaakt. De operatie duurde zes uur."

"De dagen erna had ik het mentaal wel moeilijk. M'n gezicht was enorm gezwollen, alsof ik een serieus pak slaag had gekregen. Ik durfde enkele weken niet buiten te komen. Gelukkig wist ik dat het met het nodige geduld wel goed zou komen.'"

Tweede operatie
Een paar weken later was er al een tweede operatie. "Om het huidoverschot dat ontstaan was na de eerste ingreep weg te werken, heb ik een facelift laten doen", aldus Bo. "De dokter vond het ook nodig om mijn bovenste oogleden wat op te trekken. Ik ben superblij met het resultaat. Iedereen vindt dat ik er vrouwelker uitzie. Ikzelf ook. Mensen schatten me tien, vijftien jaar jonger en da's mooi meegenomen."

"Al die fysieke en mentale ongemakken... Het was zwaar, maar het was het allemaal waard. Het zal wel nog een paar maanden duren voor ik mn definitieve gezicht heb, want nu is alles nog wat gezwollen. De recentste operatie is pas drie weken geleden gebeurd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.