Frans Bauer is apetrots op de keuze van zijn zoon Christiaan: “Superleuk voor onze familie”

De oudste zoon van Frans Bauer, Christiaan, wordt vandaag 18 jaar. Frans is apetrots dat zijn zoon rechten gaat studeren.

Boven Frankrijk bevinden zich nog wel onweersbuien die onze richting uitkomen. “Ja, maar het zal vooral losbarsten boven de provincies Luik, Namen en Luxemburg. Daar kan het echt wel heel veel regen vandaag en morgen. De kans bestaat ook dat er wateroverlast zal zijn”, zegt Sabine Hagedoren bij Radio 2.

“Het goede nieuws is dat we daar in Vlaanderen nauwelijks of geen last van gaan hebben. Vanavond en vanavond kon het door die storing misschien in Brussel lichtjes gaan regen, maar dat is ook al. We kunnen vandaag in Vlaanderen nog steeds een zomerse 25 graden bereiken.”

“Morgen wordt het frisser. Dan halen we nog 19 graden. Dat is een stuk frisser. We gaan dat wel voelen. Er zal ook een koude wind staan. Woensdag krijgen we beter weer. Dan breekt het wolkendek aan de kust al snel open en later ook in de rest van het land.” 

“Vanaf donderdag krijgen we temperaturen van 20 graden of een beetje meer en wisselvallig weer. Dat weer houden we zeker nog aan het tot het einde van het weekend.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.