Fan van Familie is deze acteur kotsbeu: “Die agressieveling begint serieus op de zenuwen te werken”
PMN

Nog zeven dagen en dan er is de grote seizoensfinale van Familie. Het aftellen is nu echt begonnen.

De Roemeen heeft zijn eigen kat in een oven gestoken die 200 graden warm is. Dat heeft Het Laatste Nieuws vernomen. Sprotje, zoals de kat heet, zat een kwartier lang in de hete oven.

Douchecabine
Daarna werd Sprotje uit de oven gehaald door een andere jongen die het dier in de douchecabine zette. Het incident gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag. De kat werd pas gisteren naar de dierenarts gebracht.

Ernstige brandwonden
Dierenarts Valérie Huvaere (31) is erg geschrokken toen ze Sprotje zag. "Sprotje heeft zeer ernstige brandwonden en wellicht ook interne bloedingen, zo werd er ook gevoetbald met de kat”, zegt dierenarts Valérie Huvaere (31). “Ik maakte zoiets nog nooit mee. Het is niet te vatten dat iemand een kat, een levend wezen, in een oven steekt. Sprotje eet niet en ze plast waar ze ligt.” 

"Denk wel dat Sprotje het haalt"
“Ze krijgt een infuus met elektrolyten om aan te sterken, morfine-achtige pijnstilling en een doorgedreven verzorging met verbanden. En als Sprotje blijft weigeren om te eten, krijgt ze ook sondevoeding. Ik heb er een goed oog in dat Sprotje het zal halen”, aldus de dierenarts.

Klacht
De zaak krijgt ook nog een staartje. De politie heeft een pv opgemaakt en er werd ook klacht ingediend bij de dienst Dierenwelzijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.