Prins William geen fan van Meghan en waarschuwt broer Harry: Dit is zijn felle reactie

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Prins Harry en Meghan Markle groeien steeds verder weg van de koninklijke familie. De breuk tussen Harry en zijn broer William wordt zo weer wat groter.

Harry en zijn vrouw hertogin Meghan stappen uit de koninklijke liefdadigheidsorganisatie en brengen hun filantropische activiteiten onder in een eigen stichting. Zo laaien de geruchten over de moeilijke relatie tussen Harry en William weer op.

Royaltywatcher Katie Nicholl weet dat Harry vindt dat hij te weinig steun heeft gekregen van William als het over Meghan Markle gaat. “Hij wilde zeker zijn dat zijn jongere broer wist waar hij in terecht kwam. William uitte dan ook zijn bezorgdheid dat het misschien allemaal wat te snel ging. Men vertelde me dat toen Harry Meghan voor de eerste keer mee naar het paleis nam, hij erg graag de goedkeuring van Kate wilde.” 

“Hij hoopte dat Meghan en Kate goede vriendinnen zouden worden en zelfs bondgenoten. Maar ik denk niet dat hij ooit verwacht had dat hij misschien niet onvoorwaardelijke goedkeuring zou krijgen van zijn broer. Ik denk dat Harry het gevoel had dat hij geen steun kreeg van die ene persoon van wie hij het echt wilde."