Gers Pardoel heeft een verslaving: “Daar geef ik duizenden euro’s per maand aan uit”
Gers Pardoel heeft een verslaving: “Daar geef ik duizenden euro’s per maand aan uit”
Foto: Photonews

Gers Pardoel is een Nederlandse artiest die we kennen van hits als ‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’ en zijn huidige zomerhit ‘Zomer’. Hij was ook coach in ‘The Voice Kids’ op VTM, en zal vanaf 26 juni elke woensdagochtend te horen zijn als dj op radiozender MNM waar hij het programma ‘Sing Your Song Deluxe’ gaat presenteren.

De actrice is nu ook officieel danscoach geworden. Ze volgde met succes een opleiding bij de Belgische Unie van leraren in dans - en omgangsvormen. Sandrine mag je voortaan ook bachelor/associate in de Standaarddansen noemen.

De dansmicrobe kreeg Sandrine drie jaar geleden te pakken. “Ik moest toen een scène in elkaar steken met Arend Vandevelde van dansschool De Smet-Camby”, licht de actrice toe in Primo. “Het klikte zo goed tussen ons dat ik ook nadien met hem ben blijven dansen.”

Assisteren
“En op een dag vroeg hij me of ik het niet zag zitten om hem te assisteren tijdens de ballroomlessen. Omdat ik natuurlijk geen volwaardige danseres ben, wilde ik mijn theoretische kennis wat bijschaven en dus volgde ik die cursus sinds september vorig jaar, iedere zondag.”

“Als ik aan het dansen ben, kan ik mijn hoofd even helemaal leegmaken en ik moet ik zelf geen beslissingen nemen omdat ik mij laat leiden door een man. Zalig!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.