Martine Prenen deelt pakkende boodschap voor hartsvriendin Yasmine: “Wat is het toch verschrikkelijk”
Martine Prenen deelt pakkende boodschap voor hartsvriendin Yasmine: “Wat is het toch verschrikkelijk”
Foto: Photonews

Volgende week is het 10 jaar geleden dat Hilde Rens, de echte naam van Yasmine, uit het leven stapte. Martine Prenen was haar boezemvriendin. Zij deelde vandaag een mooie foto van hen twee, en schreef er een ontroerende boodschap bij.

Volgens Frans Van Bedaf, general manager van Dachser Belgium, gebeurde het ongeval vrijdagochtend rond 7.45 uur aan de loskades van logistiek bedrijf Dachser. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren, schrijft Het Nieuwsblad.

Op het ogenblik van het ongeval was er niemand in de onmiddellijke buurt aanwezig. Het slachtoffer is een 42-jarige man die voor een onderaannemer van Dachser werkte. Hij had net zijn vrachtwagen volgeladen en was klaar om te vertrekken.

Laadklep
Waarschijnlijk ging er iets mis toen hij de laadklep wou sluiten. "Meteen na het ongeval werd de chauffeur aangetroffen door enkele collega’s en werden de hulpdiensten verwittigd”, zegt Van Bedaf.

De politie onderzoek de zaak. “Het gaat om een spijtig ongeluk”, luidt het. “De man is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.